fredag 23 januari 2009

”Det finns inget bättre skönhetsmedel än lycka.”

Vad innebär lycka för mig? Jo.. det innebär framför allt min dotter Ella. Hon innebär lycka för mig. Frågade henne ikväll, när hon skulle lägga sig för natten, vad mamma är bra på? "-Bra på att laga mat, säger hon med tindrande ögon!- :-) Eller hur?
Hmm.. matlagning är inte min starka sida. Men mat har vi på bordet... mätta blir vi och om man vill unna sig fin mat så finns det restauranger!! :-)

Vad annars??! Jo.. lycka kan även innebära Friskis och Svettis!! I LOVE IT!! På alla sätt och vis! Mår bra av att träna.. det är himlans roligt!! Man blir pigg, glad, sprallig och... och.... hmmm? Vältränad kanske? :-) Ledarna börjar redan prata om "Beach 2009".. oj,oj.. nu gäller det att lägga manken till om man ska bli fin!

En vecka "avklarad" på jobbet! Somnade ikväll framför Bolibompa!! Tiina var utarbetad!! Dagen avslutades på ett fint sätt, för att sedan storhandla på Willys!
Man borde ha förmånen som en del pensionärer har... matvarorna levereras till hemadressen... bra va?
Kvällen avslutades med Sanna.. en isig... halkig promenad i mörkret... till råga på allt så var det storm! Nästan så att man blåste iväg till Ryssland... he he....
Snart dags att krama om kudden... och fånga tag i de finaste drömmar! Där råder det minsann inge kyla... man faller inte och framför allt man har båda fötterna på jorden!!

1 kommentar:

Sanna sa...

Ha,ha,ha... kan inte låta bli o skratta:)
Släng dig i väggen syster, du brädar redan alla på beachen 2009;) Puss o kram!!